Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

61 jaar en toe aan een carrière switch…..

5 augustus 2020

Afgelopen week sprak ik een hele stoere vrouw, laten we haar Helen noemen. Helen is 61 en heeft in haar werkzame carrière al heel veel gedaan. Ze heeft, onder andere, een eigen kledinglijn opgezet. Afgelopen jaar heeft ze die zaak verkocht omdat ze besloot dat het tijd was om iets anders te gaan doen. Helen gaat zich richten op het verbouwen en inrichten van huizen. Iets heel anders maar toch ook weer niet. Het heeft beide te maken met mode, aankleding, stijl etc.


Helen heeft al een paar opdrachten binnengehaald via Facebook. Ze realiseert zich dat LinkedIn een kanaal is waar ze zich ook op moet richten maar vindt de drempel hoog. Dat is de reden dat ze contact met me zocht.
Tijdens het intake-gesprek kreeg ik een steeds beter beeld van Helen. Een sterke vrouw, vol levenservaring, wetend wat ze wil en kan. Toch zit er ergens een onzekerheid in Helen. Ze voelt zich op sommige punten zelfs minderwaardig! Volkomen onterecht, maar het is zo.


Dit is de reden dat ze LinkedIn een ‘eng’ medium vindt maar het is ook de reden dat ze een veel te laag uurloon voor zichzelf in rekening brengt! Hier moet iets aan gebeuren.
Ik heb met Helen afgesproken dat ze eerst, via de Winstgever community twee online trainingen gaat volgen:

  1. Van Lead tot Deal: LinkedIn als Leadgenerator en
  2. Van Lead tot Deal: Bedrijfspagina op LinkedIn.

Hierin zal Helen leren hoe je je LinkedIn profiel optimaal inricht, hoe je succesvolle posts schrijft (en wanneer je die moet plaatsen) en hoe je werkt aan de uitbreiding van je LinkedIn netwerk. In de tweede training leert Helen hoe je een succesvolle bedrijfspagina aanmaakt op LinkedIn en hoe je hiermee je klanten kunt enthousiasmeren.

Daarna ga ik naar Helen toe, om haar te helpen met haar zelfvertrouwen en bij het opstellen van een tiental posts voor op LinkedIn en haar bedrijfspagina.

Ik ben ervan overtuigd dat dit Helen gaat helpen om haar carrière-switch een succesvolle te laten zijn. Helen heeft namelijk alles in zich om er een succes van te maken!

Wil je meer weten over de Winstgever trainingen of de Winstgever community? Kijk dan hier: https://www.winstgarantie.com/winstgever-community/

Gerelateerde artikelen

Koert Verriet

#LetsConnect

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *