Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Doen wat je leuk vindt…

27 juni 2020

Je hebt een goed idee en trekt de stoute schoenen aan. Je gaat het doen!

Je wordt zelfstandig ondernemer. Dat is een hele grote en dappere beslissing. Het begin is gemakkelijk. Je schrijft je in bij de KvK. Maar dan? Er komt zoveel bij kijken!

Als het om een product gaat dan moet het geproduceerd, getest, gekeurd worden. Er moet een marktonderzoek gedaan worden. Misschien heb je nog financiering nodig.

Als je de markt op kunt moet je je markt nog vinden. Hoe zorg je ervoor dat men jouw product of dienst kan vinden? Een website, reclamecampagne, Adwords etc. Maar zelfs dan ben je er nog niet…..

Administratie, belastingaangifte, verzekeringen, bedrijfspand, personeel….

Als zelfstandig ondernemer krijg je heel wat op je bordje. Zoveel dingen die moeten, dingen die je misschien helemaal niet zo goed kan, dingen die je niet leuk vindt.

Veel ondernemers beginnen voor zichzelf vanwege de vrijheid, maar is een eigen onderneming wel echt vrijheid als er zoveel op je bordje ligt wat je helemaal niet zo leuk vindt om te doen? Nee!

Om die reden ben ik gaan ondernemen. Ik wil het voor ondernemers weer leuk maken om te ondernemen!

Ik heb een groot netwerk van mensen om mij heen verzamelt die specialist zijn op hun gebied. Die, bijvoorbeeld, wel goed zijn in administratie en dat bovendien ontzettend leuk vinden om te doen. Of Marketing, Sales, Belastingen, Verzekeringen. Noem maar op!

Op die manier zorg ik ervoor dat jij, als ondernemer, alleen nog maar hoeft te doen waar je goed in bent. Wat je echt leuk vindt. Waar je energie van krijgt! Wat jou succesvol maakt!

Maar ook zorg ik ervoor dat mijn team van specialisten alleen nog maar hoeven te doen wat zij leuk vinden. Waar zij energie van krijgen!

Dat is nou wat ik leuk vind om te doen. Waar ik energie van krijg!

Ik ben dus: Winstgever….

(Winstgever is een handelsnaam van Verriet Sales)

Gerelateerde artikelen

Koert Verriet

#LetsConnect

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *