Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Het ondernemen stroomt door mijn bloed.” (Koert Verriet)

Ruim 32 jaar geleden begon ik in de sales en inmiddels heb ik meer dan 12 jaar aan managementervaring opgedaan. Al 17 jaar geef ik verkooptrainingen. Waar ik blij van word? Van het verzinnen van een verkoopstrategie op maat.

Met mijn analytische vermogen zie ik al snel hoe een klantenwervingproces verbeterd kan worden. Door mijn kennis en ervaring te combineren met de expertise van mijn collega’s help ik om de commerciële doelen van ondernemers en bedrijven met een gedegen strategie te realiseren.

Het resultaat?

 

Meer Leads, meer Klanten, meer Omzet en meer Winst!

Gratis: Winstgarantie LinkedIn Boostgroep

Verhoog je zichtbaarheid op LinkedIn

Van schoenenverkoper tot professioneel winstgever

In 1974 werd ik als oudste telg in een ondernemend gezin geboren. Hard werken en ondernemerschap werd me met de paplepel ingegoten. Toen ik nog op de middelbare school zat ben ik, in de weekenden, als verkoper bij een schoenenwinkel gaan werken. En dat verkopen bleek heel goed bij me te passen.

Na wat omzwervingen kwam ik erachter dat ik het trainen en coachen van verkopers en ondernemers nog leuker vond dan het verkopen zelf.

Ik word graag uitgedaagd om het beste in anderen naar boven te halen. Met het bedenken van passende strategieën voor verschillende bedrijven en het begeleiden van ondernemers heb ik mijn roeping gevonden.

Dit doe ik naast het bedenken van strategieën

Als een echt buitenmens en ga ik graag op wintersport. Ik maak graag mijn hoofd leeg terwijl ik me, in een besneeuwd landschap, met de krachten van de natuur verplaats.

Verder kun je me ’s nachts wakker maken voor een lekker bord eten. Ik vind het erg rustgevend om zelf soepen, stoofpotjes of pastagerechten te koken.

Vaak komen mijn beste ideeën voor een nieuwe bedrijfsstrategie dan ook vanzelf mijn hoofd binnen wandelen, terwijl ik in een pan sta te roeren.

Ik ben getrouwd met mijn liefje van de middelbare school en samen hebben we twee zonen waar we erg trots op zijn.

Mijn meeste tijd gaat naar hen en naar Tommie, onze energieke Labradoodle. Ik geniet ervan om hem iedere dag in het bos achter vlinders, eekhoorntjes en vogels aan te zien rennen.

Kennismaken?

Heb je nog vragen of opmerkingen voor me? Of wil je gewoon kennismaken?

Plan dan een telefonische kennismaking direct in mijn agenda!

Aanbevelingen

“Na het volgen van de training van Koert ging ik direct aan de slag mijn zijn goede tips. In het begin was ik nog een beetje schuchter om berichten te posten, maar binnen een week zag ik mijn volgers groeien en kwamen de eerste opdracht aanvragen binnen. Een training die het meer dan waard is om te volgen en binnen een week zijn resultaten al laat zien!”

Joke Schut
Joke Schut
Joke Schut Photography

“Koert heeft door zijn jaren lange ervaringen een geweldige inspirerende manier van het trainen van personen die “elke dag willen leren “ aan zichzelf en mensen om hun heen sterker en succesvoller te maken in hun vakgebied, ik zou elke mogelijkheid aanpakken om vanvan Koert zijn enthousiasme voor het vak te kunnen leren en een tranig van hem bij te wonen en dan samen tot andere inzichten te komen in vaak al lang vastzittende gewoontes. 👍!”

Stephan Kremers
Stephan Kremers
Sijben Wooncenter