Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Met de Winstgarantie-methode helpen we jouw bedrijf aan meer klanten en omzet waardoor je lekkerder in je geld én je vel komt te zitten.

 

Met ons Winstgarantie-systeem kan, ook jij, behoeften, wensen en verlangens van je doelgroep beïnvloeden.

We helpen je om van je potentiële klanten, betalende klanten te maken.

Hierdoor realiseer je minimaal € 50.000,00 MEER omzet in 12 maanden t.o.v. de 12 maanden ervoor. Gegarandeerd!

Stel je eens voor

Dat je iedere maand 100 (of meer) extra gekwalificeerde prospects in je pijplijn zou hebben.

Hoeveel extra klanten zou je daaruit kunnen creëren, denk je?

Hoeveel extra omzet zou dat voor jou betekenen? Iedere maand weer!

De resultaten met het Winstgarantie-systeem

✔️ 5 tot 7 gekwalificeerde prospects per uur

✔️ een volle agenda met serieuze afspraken

✔️ 3 tot 5 nieuwe klanten extra per week (in minder dan 3 uur tijd)

Wij helpen je besparen op

✔️ Marketingkosten

✔️ Personeel

✔️ Tijd

✔️ Geld

Wij garanderen je

✔️ het hoogste rendement in de markt

✔️ geen financiële risico’s (1 maand proefsamenwerking)

✔️ omzetgarantie (zwart-wit op papier)

Wij hebben een klantenwerving- & verkoop-systeem dat door ruim 2 miljoen bedrijven en ondernemers, wereldwijd, wordt gebruikt om omzetstijging en winstverhoging te realiseren.
Met onze proefsamenwerking en omzetgarantie kunnen we jou hier risicoloos van laten profiteren.

Het Winstgarantie-systeem:

De meest directe manier van communicatie is 1-op-1. Dat is duidelijk.

 

Maar zomaar bij iedereen aanschuiven aan tafel kan nou eenmaal niet. Niet iedereen is bereidt je direct te ontvangen én het zou je veel teveel tijd en brandstof kosten….

 

The ‘next best thing’ is dan de telefoon. Iemand aan de telefoon krijgen is meestal kinderspel en je hebt meteen direct contact!

De grootste fout die gemaakt wordt bij telefonische klantenwerving is dat men te snel gaat. Denk maar eens aan al die energiemaatschappijen, telefonie- en internetproviders en krantabonnement-verkopers. Zij bellen je op om je direct iets ‘in de maag te splitsen’….

Dat werkt niet, zeker niet in een B2B omgeving!

 

Hoe dan wel?

Stap voor stap…

Winstgarantie heeft een rustig, stap voor stap, systeem ontwikkeld dat door iedereen is toe te passen, zelfs als je geen talent voor verkopen hebt!

 

Het (telefonische) klantenwervingtraject hebben we opgeknipt in een aantal stapjes:

Stap 1: Een kort telefoontje, naar iemand uit je doelgroep, waarin je de interesse in je onderwerp peilt. Bedoelt om te screenen. Bij interesse vraag je toestemming om, vrijblijvende informatie te versturen. (duur telefoontje: 30-60 seconden)

Gemiddelde conversie: 75%

Stap 2: Versturen van informatie waarin je, kort, aangeeft waar het over gaat, maar het vooral hebt over de eindresultaten die men kan verwachten wanneer men met je in zee gaat. Deze informatie wordt verpakt op een manier waardoor je een onuitwisbare indruk achter laat. (benodigde tijd: 2-5 minuten)

Stap 3: Een kort telefoontje, ongeveer 2 weken na het versturen van de informatie, waarin je vraagt of de informatie interessant genoeg was om binnenkort, tijd vrij te maken in de agenda, voor een gesprekje.  Dit telefoontje is bedoeld om verder te screenen. Wanneer iemand hier ‘ja’ op zegt heb je te maken met iemand uit je doelgroep die, op dit moment, interesse heeft in je product of dienst. (duur telefoontje: 30-60 seconden)

Gemiddelde conversie: 33%

Stap 4: De afspraak die het gevolg is van het telefoontje uit stap 3 duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. Hierin krijg je de kans om de behoefte van de ander te peilen en te bepalen of jouw product of dienst hierin kan voorzien. Ook zaken als verwachtingen, bereidheid tot betalen, noodzaak en ‘match’ kunnen in dit gesprek ‘gepeild’ worden. Ook krijg je de kans om je bedrijf en product of dienst kort te pitchen, zodat de ander ziet dat jij de ‘oplossing’ hebt voor zijn uitdaging. (duur telefoontje: 15-20 minuten)

Gemiddelde conversie: 75%

Stap 5: Vanaf hier start het verkoopproces. Hoe dit wordt ingericht is sterk afhankelijk van jouw bedrijf, product/dienst en doelgroep. In veel gevallen is het mogelijk zaken te doen, met je potentiële klanten, via de telefoon. In andere gevallen is het juist noodzakelijk om bij je (potentiële) klant langs te gaan voor een persoonlijk gesprek.

Winstgarantie helpt je om dit proces zo soepel en efficiënt te laten verlopen. Op deze manier kun jij zoveel mogelijk potentiële klanten helpen.

Gemiddelde conversie totale traject: +15%!

Winstgarantie staat je in het gehele traject bij!

Wij ondersteunen je in dit hele proces, van A tot Z.

We helpen je bij:

  1. Het in kaart brengen van je doelgroep,
  2. Het achterhalen van de ideale contactpersoon,
  3. Hoe komen we achter de juist naam en telefoonnummer,
  4. Het opstellen van ‘slimme’ belscripts,
  5. Het maken van de informatiepakketjes die een onuitwisbare indruk achterlaten,
  6. Het voeren van de 15-20 minuten gesprekjes én
  7. Het inrichten van het vervolgtraject.

Dit alles om ervoor te zorgen dat het soepel verloopt, succesvol is en wij onze belofte van de omzetgarantie waar maken.

Je kunt Winstgarantie het beste vergelijken met een ideale combinatie van een trainer, een coach en een ‘stok achter de deur’.

Gedurende onze samenwerking van 12 maanden, gaan we er samen voor zorgen dat jij, minimaal € 50.000,- EXTRA omzet gaat realiseren.

Wil je weten of het Winstgarantie-systeem geschikt is voor jouw bedrijf om te werken aan extra klanten en omzet?

Plan een vrijblijvende belafspraak in onze agenda!

Aanbevelingen

“Gewapend met het Winstgarantie systeem is Koert een echte topper in de sales die niet alleen weet waar hij mee bezig is, maar ook nog eens gewoon een werkelijk fijne vent is. Een waar genoegen om mee samen te werken en je krijgt zeer zeker waar voor je geld!”

Danny
Danny Oomes
Oomes Personal Training

“Koert is door zijn enthousiasme een prettig mens om mee samen te werken. Hij is commercieel en door zijn out of the box denken komt hij met creatieve oplossingen. Koert is snel van begrip en zeer communicatief. Zoekt u een commerciële doorzetter, ga dan voor Koert.”

Paul Spies
Paul Spies
Schut Papier

“Koert geeft in onze opleiding tot PTG-Practitioner een workshop over Social Selling en LinkedIn.
En dat doet hij echt geweldig.
In onze opleiding is authenticiteit heel belangrijk en daar sluit zijn workshop mooi op aan. Geen trucs leren maar handvatten hoe je naar buiten kunt treden op een manier die echt bij jouw past. De cursisten waren zeer tevreden!”

Greet Vonk
Greet Vonk
Et Emergo

Voor meer aanbevelingen (meer dan 65), kijk, onderaan, op mijn LinkedIn profiel.

#LetsConnect

Hebben we nog geen connectie op LinkedIn? Stuur me gerust een uitnodiging.